Uitgeverij Van Gorcum

Uitgeverij Van Gorcum

geeft kennis moeiteloos meer waarde

Lees Meer
Nieuw in onze webshop ...

Nieuw in onze webshop ...

Bekijk de nieuwste titels
WMK - Werken met Kwaliteit

WMK - Werken met Kwaliteit

digitaal, compleet en altijd actueel

Lees Meer

Disclaimer

Koninklijke Van Gorcum besteedt voortdurende zorg en aandacht aan de samenstelling van deze website en de juistheid van de opgenomen gegevens. Koninklijke Van Gorcum kan echter niet garanderen dat de site of de inhoud daarvan in alle gevallen beschikbaar, compleet, actueel of betrouwbaar is. Koninklijke Van Gorcum garandeert niet dat de site continu beschikbaar, veilig of foutvrij is. Koninklijke Van Gorcum aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van www.vangorcum.nl of met de tijdelijke onmogelijkheid deze site te kunnen raadplegen.

Deze website kan een link bevatten naar een of meerdere websites die door andere partijen dan Koninklijke Van Gorcum worden geëxploiteerd. Een dergelijke link wordt uitsluitend voor het gebruikersgemak verstrekt. Koninklijke Van Gorcum heeft geen zeggenschap over deze websites, en kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud ervan. De product- en merknamen op deze site zijn beschermd op grond van het merkenrecht. De product- en merknamen mogen niet door anderen worden gebruikt zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van de merkhouder. Al het materiaal dat getoond wordt op deze website is beschermd op grond van het auteursrecht en/of andere intellectuele eigendomsrechten. Niets van deze site mag, geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van Koninklijke Van Gorcum.

De enige gebruikersinformatie die wordt opgeslagen, is het IP-adres van waaruit deze site wordt bezocht, de gebruikte browser, de geraadpleegde pagina's en de datum en tijd van het bezoek. Deze informatie wordt alleen gebruikt door Koninklijke Van Gorcum om een beeld te krijgen van de wijze waarop www.vangorcum.nl wordt geraadpleegd. Op basis hiervan kan de site verder aan de behoeften van de gebruikers aangepast worden. E-mailberichten van Koninklijke Van Gorcum zijn alleen bestemd voor geadresseerde(n). Gebruik door anderen is  niet toegestaan. Indien u niet de geadresseerde bent, wordt u  verzocht de verzender hiervan op de hoogte te stellen en het bericht te verwijderen. Door de elektronische verzending kunnen aan de inhoud van e-mails geen rechten worden ontleend. Koninklijke Van Gorcum geeft geen garantie dat e-mails tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

Koninklijke Van Gorcum BV|Industrieweg 38, 9403 AB Assen|Postbus 43, 9400 AA Assen
+31(0)592 37 95 55|info@vangorcum.nl